YU1SRS Česta pitanja Savez radio-amatera Srbije Kako mogu da poruke sa mail liste dobijam u nekoj zbirnoj formi, periodično, a ne svaku zasebno?
25 | 05 | 2020
Kako mogu da poruke sa mail liste dobijam u nekoj zbirnoj formi, periodično, a ne svaku zasebno?

Groups.io servis koji Savez koristi za oabveštavanej putem imajl liste omogućava članovima liste da podese na koji način žele da dobijaju obaveštenja,  a to znači da ima i opciju za zbirno slanje.

Uključivnjem zbirnog primanja poruka usporavate prijem poruka i može se desiti da neko važno obaveštenje dobijete, na primer, tek sutradan, kada bude za vas napravljen zbirni pregled.


Evo Kako da podesite prijem poruka:

Kada odete na sajt groups.io i uđete u svoja podešavanje za mail listu (grupu), imaćete u meniju sa leve strane opciju Subscription.

Za ovu grupu opciju možete da otvrite i direktno klikom na adresu https://yu1srs.groups.io/g/clanovi/editsub.

Takođe, na dnu svake poruke koju dobijete preko liste, nalazi se link pod nazivom Your Subscription koji u stvari vodi baš na ova podešavanja.


U podešavanjima ćete imati odeljak pod nazivom Email Delivery gde možete podesiti kako želite da vam poruke budu slate. Opcije koje imate su:


Individual Messages

Poruke sa liste će vam biti slate kao pojedinačne poruke, dakle ovako kako sada ide.


Full Featured Digest

Poruke će biti grupisane po 12 poruka i biće vam poslate periodično kao jedna poruka. Tekst svih 12 poruka će biti u toj jednoj. TEkst će biti obogaćen naprednim formatiranjem (boje, masna slova i slično).


Plain Digest

Poruke će biti grupisane po 12 poruka i biće vam poslate periodično kao jedna poruka. Tekst svih 12 poruka će biti u toj jednoj. Tekst neće biti posebno formatiran, odnosno poruke će sadržavati samo čist tekst.


Daily Summary

Denvni pregled se šalje jednom dnevno i sadrži poruke koej su prethodnog dana poslate na listu.Ako ste član liste ali niste otvorili nalog na sajtu groups.io, prvim prostupom će vam sajt ponuditi da otvorite nalog. Postupak je jednostavan.

 

Pratite nas - FACEBOOK

Orden
Baner
ARDF 2020
Baner
IARU 25th Conf NS
Baner
Nikola Tesla
Baner
Anketa
Ocenite informativnost ovog sajta
 
Savez je organizovao
Baner
YU1SRS
Baner
Rad Saveza pomažu
Baner
Baner
Baner
Propagacije