Administracija > Predlozi za poboljšanje foruma

Kad se vi budete ponasali podjednako prema svima ( administratori )

<< < (3/3)

YT1JB:

--- Citat: YU1SX  09.08.2014 13:49:57 ---ne može se odstranjivanjem neistomišjenika postići ništa dobro. A koliko vidim u proteklih par meseci, upravo to se radi ovde na forumu.
--- Kraj citata ---

Potpuno netačno! Dokaz je član YU2M koji je uglavnom neistomišljenik i koji nikada nije ni privremeno bio uklonjen sa foruma. Član koji je uklonjen sa foruma nije bio neistomišljenik već neko ko je konstantno provocirao, više puta opomenut, pretio i na kraju direktno vređao novoizabranog predsednika Saveza.

Članovi IO su jednoglasno doneli odluku da se ukloni sa foruma, a članovi NO koji su glasanje pratili nisu imali ni jednu primedbu.


--- Citat: YU1SX  09.08.2014 13:49:57 ---Mene je, konkretno, u nekoliko navrata izuzetno nerviralo što moram da diskutujem sa osobom koja se krije iza nadimka "administrator".
--- Kraj citata ---

Sa administratorom se ne diskutuje, a to je i jedno od pravila foruma. On uređuje forum, retko se javlja, promenljiva je funkcija, ne obavlja je jedan čovek sam i potpuno je nebitno ko je trenutno administrator ako on svoju funkciju obavlja nepristrasno i za to odgovara IO koji ga je i izabrao.

YU1SX:

--- Citat: YT1JB  10.08.2014 10:48:39 ---Sa administratorom se ne diskutuje, a to je i jedno od pravila foruma. On uređuje forum, retko se javlja, promenljiva je funkcija, ne obavlja je jedan čovek sam i potpuno je nebitno ko je trenutno administrator ako on svoju funkciju obavlja nepristrasno i za to odgovara IO koji ga je i izabrao.

--- Kraj citata ---

To ti pričam, upravo tu je kvaka.
Administrativni nalog na forumu treba da služi isključivo za administraciju, ni za kakvo pisanje poruka. Za pisanje poruka treba koristiti isključivo svoj lični, personalizovani nalog. A i takvom nalogu se mogu dodeliti administrativne privilegije ukolikoje potrebno.

Pozdrav!

YU2M:

--- Citat ---Potpuno netačno! Dokaz je član YU2M koji je uglavnom neistomišljenik i koji nikada nije ni privremeno bio uklonjen sa foruma
--- Kraj citata ---
Katastrofa. Ja sam pretendovao da budem "glas" onih drugih. Glas koji će da "udara" na savest vas prvih. Ali, avaj, izgleda ću završiti samo kao primer nekog ko, zbog još uvek relativno uljudnog pisanja, neće biti najuren sa foruma...
Valjda po onoj - pas laje, vetar nosi...
E Nenade, Nenade - crni Nenade.

YU2M:

--- Citat ---
Admin edit2: Korisnik je uklonjen sa foruma jer je konstantno provocirao, više puta opomenut, pretio i na kraju direktno vređao novoizabranog predsednika Saveza. Članovi IO su jednoglasno doneli odluku da se ukloni sa foruma, a članovi NO koji su glasanje pratili nisu imali ni jednu primedbu.

--- Kraj citata ---

Ništa meni nije jasno....
Ako je IO poverio adminima da uredjuju i vode forum, što im se onda trpa u posao?
Ponajmanje mi je jasno kakve veze ima nadzorni odbor. Njihov je posao da prate zakonitost rada i finansijskih "transakcija" IO, a ne da prate ponašanje članova na forumu i aminuju, ili neaminuju odluke IO o isključenju nekoga sa foruma. Najblaže rešeno - njih se ovo pitanje dotiče koliko i lanjski sneg.
Nadam se da nas na Skupštini dogodine NO neće izveštavati o tome koliko je brisanja članova foruma podržao...
Šta je o "delikventnom" ponašanju rekla disciplinska komisija?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju