Savez radio-amatera Srbije > Časopis "Radio-amater"

Elektronsko izdanje časopisa RA

<< < (2/3) > >>

RoRa:
Prvi uslov, iznad svih uslova, je uplata godišnje članarine a tek potom sledi registracija. Ako se neko zalaže za besplatan pristup nečemu što drugi savesno plaćaju onda bi bilo pošteno da to jasno i glasno kaže.
Takođe, bilo bi dobro da kada se tvrdi na neku e-mail poruku  Savez nije odgovorio ta tvrdnja bude potrepljena nekom dodatnom informacijom. Uostalom, u "sent" folderu ostaje materijalni trag o poslanoj poruci.

YT1PRM:
Rora neznam sta oces da kazes ali tamo lepo stoji da sam platio clanarinu za 2012 za 2012 imam naci cu negde uplatnicu jer me nema na spisku za 2012 a za 2013 uplatnica mi je redovno dostavljewna , sustina je sledeca nigde na savezu sajta ne pise kako se registrovati i kako pristupiti istom ako to neko zeli ,navodno se brane od zloupotreba , pa sam ja cuo kako se registrovati slucajno od coveka u razgovoru na repetitoru i to sam se bezuspesno mucio vise od godinu dana i ako sam nekad bio registrovan pa je to promenjeno novim sajtom
ako oces mozes da zaviris u moje poruke pa da vidis jeli poslata ili nije a slicno tome je poslato i na forumu ovomm istom gde je Miki yu1cs zatrazio odgovor za R6 besna kobila ja sam na istom tom forumu saveza ostavio moj licni telefonn i email adresu da mi neko izadje sa nekim predlogom ali opet bezuspesno tema se cita tamo na temi iniko nece da se udostoji da odgovori a na meil mi je samo ponovljena poruka o registraciji na sajtu  tako da cemo naj verovatnije morati da se nadjemo licno i predocimo predloge ili da pisemo pisma pisana i saljemo postom na adresu

YT1ZO:
Nisam hteo da pokrećem novu temu, sličnog naslova; a pitanje je jel to nešto kasni broj 2 našeg časopisa?

YT1AR:
Pokusao sam par puta da se ulogujem na sajt Saveza da bih pogledao casopise.Kada popunim pristupna polja ne desava se nista.Ne postoji nikakvo upozorenje o eventualnoj gresci.Ranije sam se logovao bez problema ali to odavno nisam cinio.Ocigledno je da postoji neki problem?
Pozdrav

RoRa:
Пре неколико година имао сам сличан проблем. Тада, решење је било обратити се, дописом, секретару СРС  електронском поштом. У одговору, истим путем, налазило се корисничко име и лозинка.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju