Molio bih da mi pojasnite žašto određeni ljudi nemogu da se registruju na forum?
Konkretno je reč o korisniku *******.
Prekršiću
Pravila foruma da se ne raspravljam sa članovima i sam sebi dodeliti opomenu, ali ću ti objasniti.
******* nije korisnik niti "odredjeni čovek", već izmišljena, neregistrovana i najavljena grupacija o kojoj ne znamo ništa na forumu.
Ako je čovek, onda neka se on lično javi, a ne preko zastupnika, jer prema Pravilima foruma, "Korišćenje više naloga na forumu se smatra zloupotrebom".
Takođe nigde nisam našao da je uslov da je čovek i radio-amater.
Ovo je forum
Saveza radio-amatera Srbije. Da IO SRS nije tolerantan po tom pitanju, niko ko nije član Saveza ne bi mogao biti ni član ovog foruma, jer je ovo zvaničan forum Saveza, pored liste yu0s i sajta, a ne privatnih neformalnih udruženja.
Šta tačno znači ova rečenica?
Administratori i moderatori imaju ekskluzivno pravo da uredjuju forum prema sopstvenom nahodjenju i slobodnoj proceni i nisu dužni da daju objašnjenja niti pravdaju svoje akcije i postupke.
Da, zato sam sad ekskluzivno prekršio pravilo i objašnjavam trivijalne stvari. IO SRS postavlja administratora koji radi kako mu se kaže i za to odgovara onom ko ga je postavio.
Gospodo ovaj sajt je kako reče neko od vas vlasništvo Saveza Radio-Amatera Srbije, ali ste čini mi se zaboravili da je taj isti Savez vlasništvo nas amatera.
Prema tome vaša sopstvena tumačenja i slobodnu procenu ostavite za vaše privatne sajtove, te shodno tome odluke po ovom pitanju ne donosite Vi nego mi,
a mi smo Savez Radio-Amatera Srbije.
Bilo bi malo previše da sazivamo skupštinu za svakog pojedinca koji krši jasno definisana i istaknuta
Pravila ponašanja na ovom forumu. Zato je Skupština ima izvršne organe. Pročitajte
Statut.
Ako želite da znate šta znači ime ******* stojim na raspolaganju.
Zašto bi to bilo koga zanimalo? Takvih kriptičnih imena forum dobija na destine svaki dan kao zahtev za registraciju. Interesantnije bi bilo objasniti zašto je teško poštovati
Pravila ponašanja i biti korektan u diskusiji.
Inače, "*******" ma šta to bilo, je registrovan što se može proveriti ako kliknete
OVDE. Dakle, ova primedba i napad su ponovo bili neosnovani.