Administracija > Predlozi za poboljšanje foruma

Poboljšanje pravila foruma

<< < (3/4) > >>

YT9TP:

--- Citat: Boban Jovanović YT1JB  15.04.2014 00:18:27 ---Slažem se da mogu da ostanu linkovi sa radio-amaterskim sadržajima, dakle prvih 5, ali ako predlog na IO SRS prodje, samo poslednji ćeš morati ukloniti.

--- Kraj citata ---

Ne vidim potrebu da ioko stavi vise od tri linka u potpis. Mada je verovatno najbolje ukloniti potpise posto oni uglavnom samo i izazivaju poriv reklamiranja. Sebe svako moze zadovoljavajuce da predstavi u profilu.

YT1JB:
Ima smisla i ukloniti, jer kad razmisliš reklamiranju i služe. Kako IO odluči. Predložio sam.

YT1GTI:

--- Citat: YT9TP  15.04.2014 01:32:37 ---

A ti znas sta sam ja uradio? To sto ja nemam potrebu da svima bodem oci ne znaci da sedim kuci i cukam po tastaturi. Ako nista drugo, ono bar imam dvoslovan znak sto samo po sebi znaci da sam nesto radio i to u vreme kada ga je stvarno trebalo zaraditi.

To je link ka strani sa informacijama o meni kao radio-amateru. Tvoj potpis reklamira tvoju firmu (ako je uopste i registrovana).

A sta je u stvari tvoj problem kada si podryao moj predlog? Nisi na vreme video da se on i na tebe odnosi?

--- Kraj citata ---

Ma nemas pojma ni ti ni ovi "Klasirani" radioamateri koliko mene a i vecinu radioamatera interesuje tvoj dvoznak ili jedan znak , naravili ste od toga kao zvanje Dr . ... Mislis da je problem bilo i tada a i sada poloziti klasu nekome ? Pa ima radioamatera koji nisu iskompleksirani pa rade i dalje sa troznakom u sufiksu iako imaju prvu klasu ...

Potpisi reklamiraju radioamaterizam uospteno  ... ako bude reseno potpis firme cu skloniti .


73 



YT9TP:
Aha sad bi trebalo da počnemo da se nadgornjavamo koliko koga šta ne interesuje? :)
Dečko, odrasti. Ne vrti se svet oko tebe a što se više samoreklamiraš samo ćeš odbijati ljude od sebe, jer to niko ne voli.

YT1GTI:

--- Citat: YT9TP  15.04.2014 13:06:15 ---Aha sad bi trebalo da počnemo da se nadgornjavamo koliko koga šta ne interesuje? :)
Dečko, odrasti. Ne vrti se svet oko tebe a što se više samoreklamiraš samo ćeš odbijati ljude od sebe, jer to niko ne voli.

--- Kraj citata ---

Ja stvarno ne znam ko je napisao prvi post u ovoj temi ... To si lepo mogao adminu na PM , i stvar bi bila resena , a tebi izgleda pre podne smetam ja , popodne moja firma ...

Ja se iz dalje rapsprave iskljucujem , nemam nameru da se prepucavam ni sa kim ... narocito ne javno

Ako zelis razgovor <broj telefona obrisan> pa me pozovi bilo kad .


--- Citat ---Zabranjeno je:
...
- Postavljati poruke koje sadrže lične podatke korisnika foruma ili bilo kojih drugih osoba.
--- Kraj citata ---

Vlada

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju