HAM radio > Razno

Savetnik za borbu protiv korupcije sprema tužbu zato što nije dobio dozvolu

(1/1)

YT1PRM:
Savetnik za  borbu protiv korupcije iz Vranja sprema tužbu protiv saveza radioamtera Srbije zato što nije dobio traženi pozivni znak i dozvolu za stanicu

Neko ko je registrovao udruženje građana i dao ime udruženju Radioamterski klub Pcinjskog Okruga ,  dao za sebi pravo to da traži pozivni znak YU1ASV  od već ranije postojećeg radio kluba iz Vranja a ni sam član kao osnivač nije radioamter niti ima radioamtersku licencu ,  pa sad kako nije dobio ni dozvolu za stanicu ni pozivni znak za klub razočarao se i sprema tužbu protiv saveza i protiv ratela kako oni to ne rade po zakonu i kako oni krše neka pravila ? !

Zar je moguće da ima ovakvih ljudi ,  ovo mu dodje isto konja bih ja registrovao fudbalski klub i dao mu ime crvena zvezda Pirota I dosao da tražim odC.Zvezde iz beograda stadion Marakanu i sve da prisvoji u svoje ime tako se i ovaj Momak Ivan ponaša hoće da skida repetitor  R6  sa Besne  kobile  postaviće novi repetitor drugi . . .  DAO čovek za sebi previše prava i umislio da može sve i svašta napravio opštu konfuziju na repetitoru  Besnakobila  javlja se bez Licence i koristi tuđe pozivne znakove i izmišlja iste i tako dalje . . . 

YT1JB:
Podneti tužbu udruženju građana...? Valjda je mislio protiv udruženja građana, ali što kažu dole na jug, ima gi razni. Koga li taj savetuje?

RoRa:
OK radio iz Vranja preneo je sredinom juna meseca t.g. vest da je Ivan Stojanov predsednik Saveta za borbu protiv organizovanog kriminala, mita i korupcije Pčinjskog okruga podneo krivičnu prijavu protiv predsednika lokalnog SUBNOR-a.
Za manje od pola godine SRS je avanzovao jer nama se preti tužbom. Izgleda da je pomenuti g-din Stojanov poznat kao "aktivan" borac protiv pošasti našeg društva.

YU1NNN:
Ako iole poznaje zakon i na koji nacin se podnose tuzbe i naravno iz kog razloga se podnose tuzbe onda to toga nece doci. Ovako mi se cini samo kao najobicnija "patka". A sto rece Boban, ima gi razni.

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju