Administracija > Predlozi za poboljšanje foruma

Registracija korisnika

(1/3) > >>

YT1JB:
Primetio sam da neki korisnici unesu samo pozivni znak, a ne i ime i prezime. Mislim da niko od nas ovde nema potrebu nešto posebno da se krije, a opet sa druge strane, ne znamo ni svi svačiji znak, posebno od kad smo počeli sa jednoslovnim, dvoslovnim, sa brojevima koje ranije nismo koristili i sl.

Dakle, kada se registrujete, osim korisničkog imena, dobro je uneti i polje "Ime / Ovo je ime koje će ostali korisnici videti."

Primer: Ja sam registrovao svoje korisničko ime kao "yt1jb", a u polje Ime uneo: "Boban Jovanović YT1JB".

YU1TTA:
Sto se mene tice to je stvar licnog izbora. Ako me neko zanima kako se zove i odakle je mogu pogledati u call book SRS-a i videti te podatke. Ali opet kazem sve je to stvar licnog izbora kako na ovom forumu tako i na ostalim forumima koji postoje ;)

YT1JB:
Naravno ovo je samo predlog, nikako pravilo. Nego, kad pomenusmo, gde ja da pronadjem ko je YT1BMC? Na QRZ.COM ga nema, za SRS callbook ne znam.  ???

YU1TTA:
evo call book SRS-a samo ga povremeno trebas osvezavati tj obnavljati bazu http://www.yu1srs.org.rs/dl/srs_doc/callbook.mdb sada prvi put kada budes instalirao obavezno idi na obnovu baze.

YU1TTN:
Pozdrav Bobane,


YU Callbook možeš da skineš i sa adrese http://ham.pirot.org/download/yucallbook.zip
S vremena na vreme iz menija možeš da uradiš osvežavanje baze podataka.


73,
Filip YU1TTN

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju