Administracija > Predlozi za poboljšanje foruma

Комуникација са корисницима форума

(1/4) > >>

YU1TA:
Да ли би Администратор(и) могао да обавештава чланове форума о изменама у садржају и изгледу форума које направи како би смо били упознати шта се дешава на форуму а не да случајно запазимо или сазнамо.
Конкретно оно што сам ја запазио:
1. Видим да су ознаке категорија или врсте чланова на форуму више пута мењане, тренутно сам посетилац па почињем сам себи да личим на ванземаљца.
2. Приметио сам да су уведене додатне опције за представљање члана у подешавањима профила члана.

Да се разумемо не критикујем (поздрављам жељу да се форум унапређује) али заиста сматрам да чланови форума заслужују мало боље информисање о променама, можда баш кроз ову тему.

Administrator:
Nemoguće je svaku i najmanju izmenu odmah objaviti, posebno u fazi testiranja. Čim nešto bude konačno završeno, naravno da će članovi foruma o tome biti obavešteni i upućeni kako se to koristi.

Hvala što pažlivo pratite naš rad i primećujete da se ipak nešto radi.

YU1TA:
Занима ме такође шта тачно означавају квадратићи који су испод ознаке врсте члана а изнад сличице-аватара? Шта означава број квадратића а шта боја, видим црвену, жуту, зелену а можда има још нека?

YT1PRM:
Admin: Milane, ne treba da citiraš ono što su svi dobili i ono što se već nalazi i na forumu, a za šta si već dobio dodatno objašnjenje na e-mail.

To sam dobio pre neki dan na email od admina foruma a pitam se sledece gore oznaceno crvenim , ja ne vidim nigde te grupe polja ili vec sta da se opredelim ?

YU1TA:
Не знам Милане, дефинитивно је ипак потребна мало боља комуникација као што рекох на почетку ове теме. Али да та комуникација не буду нова поља како рече Администратор него да буде редовно обавештавање чланова о променама, можда и са упутством како их применити.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju