Savez radio-amatera Srbije > Radio klubovi

YU1ABH predavanja o elektronici i radio-tehnici

(1/2) > >>

YT9TP:
Grupa mladih „Konstruktori“ pokrenula je projekat „Elektronika iz prve ruke“. Cilj projekta je da se mladima u Užicu, koje interesuje elektronika i radio-tehnika, omogući da imaju mesto gde mogu da se okupljaju, razmenjuju i proširuju svoja znanja, kao i da uče od iskusnih stručnjaka iz tih oblasti.

Ciljna grupa projekta su učenici osmog razreda osnovne škole, srednjoškolci i studenti tehničkih smerova, ali pozivamo i sve ostale koji su zainteresovani za elektroniku i radio-tehniku da posete predavanja.

U okviru projekta će biti održana četiri predavanja na raznovrsne teme iz oblasti elektronike, elektrotehnike, radio-tehnike i računarstva.

Predavanja će biti održavana u prostorijama Radio kluba u zgradi Gradskog kulturnog centra 17. februara, 24. februara, 2. marta i 9. marta od 20 časova.

Ulaz je besplatan.

Zbog ograničenog broja mesta, neophodno je da se zaintereseovani prijave za učešće preko sajta Radio-kluba.

Projekat se odvija uz podršku Divac omladinskih fondova Fondacije „Ana i Vlade Divac“, Opštine Užice, Balkanskog fonda za demokratiju i Radio-kluba "Aco Vučković" YU1ABH.

Za više informacija i prijave pogledajte http://yu1abh.uzice.net/elektronika-iz-prve-ruke/

Molimo vas da prenesete ovaj poziv svojim prijateljima. Ovo je prva javna aktivnost u YU1ABH od kako je obnovljen njegov rad u novim prostorijama.


YT1PRM:
Radio Klub Pirot YU1INO vec trecu godinu za redom uzima ucesce u predavanju mladima zainteresovanim za elektroniku radiotehniku i srodne teme slicne u Zimskoj Skoli Sportova - besplatna bozicna skola sporta koju organizuje nas Opstinski Sportski Centar i opstina Pirot 

kao i proslih godina tako i ove u tehnickoj skoli  imamo svakim danom sve vise mladih zainteresovanih za radiotehniku i elektroniku 

posle tri dana rada imamo vec 9 polaznika koji uce osnove elektronike sva deca su osnovci od 1 do 8 razreda i jedan decak je 3 srednje od toga su troje devojcice

na sledecem linku mozete videti krataku reportazu lokalne televizije PI kanal https://youtu.be/poGCc3aedmk


YT9TP:
Što ne pokrenu zasebnu temu na forumu?

YT1PRM:
mislio sam da je srodno tvojoj temi pa sam ubacio ovo da nebi otvarao novu ,
u ostalom ako smeta ili nije trebalo da se nadje ovde , neka moderatori premeste ili obrisu

YT1PZ:
Ljudi, svaka Vam čast!

Nadam se da će ovakvih, "promašenih" tema, biti sve više.

S velikim poštovanjem,
Zoran (Pavo)  YT1PZ

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju