Savez radio-amatera Srbije > Vesti iz Saveza

Počeo sa radom forum Saveza

(1/2) > >>

Administrator:
Poštovani radio-amateri i ostali posetioci,

Savez radio-amatera Srbije je aktivirao forum sa idejom da se zameni staromodno korišćenje e-mail listi. Liste su poslužile u periodu sporih Internet komunikacija, ali je forum savremeniji način informisanja i modernije komunikacije pa vas molimo da uzmete učešća u radu svojim temama, predlozima, primedbama.

Mi ćemo se truditi da forum bude stalno aktivan, da odgovorimo na svako vaše pitanje, da uredno postavljamo aktuelne informacije.

Vaš,
Savez

YU1TY:
Pozdravljam otvaranje foruma!!!

73 Ljuba YU1TY

YU1TA:
Zanimljivo je da nam poruka na e-mail o dobijanju privatne poruke stiže sa sledeće adrese: Forum Saveza radio-amatera Srbije <yt1jb@mail.ru> .
Zanima me koliko su naše poruke zaista privatne obzirom da su u forum SRS upletene privatne e-mail adrese kao što vidimo.

Administrator:
Apsolutna privatnost na Internetu ne postoji i nije vezano za e-mail adresu webmaster-a. Promenjeno u admin@yu1srs.org.rs sa istim efektom.

YT1GTI:

--- Citat: Ненад Спасић YU1TA  02.05.2014 23:22:19 ---Zanimljivo je da nam poruka na e-mail o dobijanju privatne poruke stiže sa sledeće adrese: Forum Saveza radio-amatera Srbije <yt1jb@mail.ru> .
Zanima me koliko su naše poruke zaista privatne obzirom da su u forum SRS upletene privatne e-mail adrese kao što vidimo.

--- Kraj citata ---

Pisi ono sto zelis da neko ko ne treba procita ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju