HAM radio > KT antene

Multiband antena (80m - 10m) a mali prostor

<< < (2/4) > >>

YT9TP:
Koiko znam, ovde reklamiranje nije dozvoljeno. Ne znam da li te i koliko te plaćaju za reklame ali najmanje što možeš da uradiš to je da poštuješ radioamaterski kodeks.

S56A:

--- Citat: YT9TP  17.08.2014 17:38:52 ---Koiko znam, ovde reklamiranje nije dozvoljeno. Ne znam da li te i koliko te plaćaju za reklame ali najmanje što možeš da uradiš to je da poštuješ radioamaterski kodeks.

--- Kraj citata ---

Ja sam naveo dve specijalizirane DL internet trgovine u kojima je moguce kupiti dvojni vod.  Kod njih nemam nikakav komercijalni interes.  Valjda je znano da je citirani YU1CF vlasnik firme Dual pa bi i to tesko kvalifikovao kao reklamu.  Pre dvadesetak godina sam USA radioamaterski kodeks preveo na slovenacki.  Nadam se, da postoji i srpska verzija?  Nesto malo znanja od 50+ godina radioamaterstva uvek besplatno nudim.  Zato sam se i prijavio na ovaj forum koji ima par zanimljivih konstruktorskih tema.  Za sve ostalo sam prisutan na Facebook-u.

73 de Mario, S56A, N1YU, placenik penzijskog fonda dezele

YT9TP:
Reklama je reklama, a kakav je tvoj obraz to je odavno poznato.

S56A:

--- Citat: YT9TP  17.08.2014 23:30:00 ---Reklama je reklama, a kakav je tvoj obraz to je odavno poznato.

--- Kraj citata ---

Kada mi vec pravis reklamu, hajde da pogledamo G7FEK antenu koju si objavio!  Bolje da te ja malo poducim nego da te preuzme YT1NT sa CMC.  Radi se o skracenoj anteni napajanoj na 1/5 od kraja (OCF).  Sa dodatkom otvorenog voda se postize duzina od 21 m primerna za radioamaterske harmonijske opsege.  U zelji za radom na 80 m, dvojni vod je kratko spojen i dodan kontrateg ili uzemljenje.  Genijalno resenje pesnice Supurovicu ali tebe je verovatno odusevio dugacak engleski tekst.  Djaba vam gomila elegantnih antena na stranicama Duala!  E ovo je reklama ali za srpskog proizvodjaca koji se prvi pojavio na DL sajmu.  Jedino je skuplji od Kineza...

YT9TP:
Oho, počeli smo i sa vređanjem, sve u skladu sa tvojim renomeom :)

Ne vredi ti to tvoje "pomaganje". Ne bi te opralo ni da tri života potrošiš na pomaganje, pogotovo kad pomažeš na ovakav način. Dosta si ti nama "pomagao", nemoj više.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju