Savez radio-amatera Srbije > Radio klubovi

Dobronamerna i korisna poseta Radio klubu “Novi Sad” YU7BPQ

(1/4) > >>

YT2CQ:
Ranijih godina Radio klub je imao veoma dobru saradnju sa opštinom ali prošle 2013. godine ta saradnja je bila još bolja bar što se tiče stanarine. U tim prostorijma smo oko 12 godina i zadnje je vreme bilo da se okreči. Na našu sreću početkom maja nas je posetio Žika Petrović YU1PZ i kroz razgovor sta nas sada tokom proleća očekuje, Žika nam ponudio pomoć i da može da nam obezbedi krečenje prostorija i bude naš donator. Oberučke smo prihvatili sa dozom sumnje. Nismo bili u pravu, posle nekoliko dana došli stručnjaci i to sve mladi momci i devojke, uzeše meru i naredni vikend okrečiše radio klub. Počeli smo odmah sa sređivanjem i vraćanjem na zidove preko 300 diploma koje smo sa zidova skinuli.  Sutradan 11 direktorskih fotelja za kancelariju. Opet Žika preko svojih poznanika nam je to obezbedio. Mi kako tako smo se organizovali i sve smo stavili na svoje mesto. Normalno je bilo da je i Žika blagovremeno bio obavešten dokle smo stigli sa sređivanjem jer smo osećali da će biti još iznenađenja. Nedelja 25. Maj, Žika ne miruje već nas obaveštava da sutra  26. Maja dolazi sa gradonačelnikom Novog Sada u posetu našem RK.

Pošto smo već sve bili završili, dočekali smo gradonačelnika gspodina Miloša Vučeviča sa njegovom pratnjom. O utiscima možemo samo reći da su jako pozitivni i da se uvek možemo osloniti što se pomoći tiče našem gradu kome i pripadamo.

Imalo bi se mnogo toga reći ali za sada samo još koja slika za široku radioamatersku javnost.
Članovi Radio kluba “Novi Sad” YU7BPQ  ovom prilikom puno se ZAHVALJUJU Žiki - YU1PZ    na svesrdnoj pomoći  i uvek će nam biti dragi gost!

U ime članova RK "Novi Sad":
Predsednik Milan Miljkovac YU2MEX
Sekretar Miloslav Miškar YT2CQ

YU2M:
ovo je neki radio-klub u Srbiji?
Ne verujem... To ste vi samo za slikanje...

Sjajno. Svetski a naše.

YT1GTI:
Svaka cast , odlicno odradjen klub , Ziki sve pohvale !

Kamo srece da su nam i prostorije saveza ovako sredjene ...

YU1BKL:
E, pa vidite sad. Tako to funkcionise u Vojvodini. Da li ce iko da izvuce pouku iz ovoga i u ostalim delovima Srbije. Cisto sumnjamo. Sagledajte sve postove na forumu, pa izvedite zakljcak kome je prioritet da se u Radio-amaterizmu na ovim prostorima nesto korenito izmeni, a kome je iskljucivo cilj da zadrzi pustu vlast, i pri tom nista ne menja (k'o dan je jasno i zasto). I nekadasnjim dinosaurusima je svojevremeno dosao kraj, pa ce, iskreno se nadamo, i ovim nasim savremenim.

Bravo za YU7BPQ. Stvorili ste odlicnu platformu za dalje napredovanje. Imate nasu punu podrsku.

73 de YU1BKL

YT1JB:

--- Citat: YU1BKL  09.06.2014 23:31:26 ---Tako to funkcionise u Vojvodini.
--- Kraj citata ---

To nema nikakve veze sa geografskim položajem, već sa ljudima i organizacijom. Verujem da bi isti ti ljudi, tako organizovani imali isti klub i da nije u Vojvodini.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju