Administracija > Predlozi za poboljšanje foruma
Poboljšanje pravila foruma
YT1JB:
--- Citat: YT9TP 14.04.2014 10:06:27 ---Potoji li mogućnost da se prvilima foruma jasniej reguliše sadržaj u potpisima poruka.
--- Kraj citata ---
Postoji i to ne samo u potpisu, nego i u telu poruke. Ja ću IO SRS podneti predlog da se to usvoji, a ako se usvoji dopunićemo pravila i zamoliti korisnike foruma da to poštuju.
YT1GTI:
--- Citat: YT9TP 14.04.2014 22:01:09 ---
O cemu se radi i kome su ti linkovi bitni mene mnogo ne zanima. Cim su reklamni, nepristojni su.
--- Kraj citata ---
Jesi li ti pogledao te linkove ? tamo pise sta sam JA uradio za radioamatere poput tebe koji sede kuci i pametuju po tastaturi , i to sigurno nece niko moci da mi ospori ovde , niti ima pravo .
evo ni mene ne interesuje tvoj potpis : http://www.yt9tp.iz.rs pa nisam digao prasinu oko toga
YT1JB:
--- Citat: Vladan Jovancic YT1GTI 15.04.2014 00:10:20 ---Jesi li ti pogledao te linkove ? tamo pise sta sam JA uradio za radioamatere
--- Kraj citata ---
Slažem se da mogu da ostanu linkovi sa radio-amaterskim sadržajima, dakle prvih 5, ali ako predlog na IO SRS prodje, samo poslednji ćeš morati ukloniti.
YT1GTI:
--- Citat: Boban Jovanović YT1JB 15.04.2014 00:18:27 ---
--- Citat: Vladan Jovancic YT1GTI 15.04.2014 00:10:20 ---Jesi li ti pogledao te linkove ? tamo pise sta sam JA uradio za radioamatere
--- Kraj citata ---
Slažem se da mogu da ostanu linkovi sa radio-amaterskim sadržajima, dakle prvih 5, ali ako predlog na IO SRS prodje, samo poslednji ćeš morati ukloniti.
--- Kraj citata ---
Nema problema , drzimo se pravila foruma ;)
YT9TP:
--- Citat: Vladan Jovancic YT1GTI 15.04.2014 00:10:20 ---Jesi li ti pogledao te linkove ? tamo pise sta sam JA uradio za radioamatere poput tebe koji sede kuci i pametuju po tastaturi , i to sigurno nece niko moci da mi ospori ovde , niti ima pravo .
--- Kraj citata ---
A ti znas sta sam ja uradio? To sto ja nemam potrebu da svima bodem oci ne znaci da sedim kuci i cukam po tastaturi. Ako nista drugo, ono bar imam dvoslovan znak sto samo po sebi znaci da sam nesto radio i to u vreme kada ga je stvarno trebalo zaraditi.
--- Citat ---evo ni mene ne interesuje tvoj potpis : http://www.yt9tp.iz.rs pa nisam digao prasinu oko toga
--- Kraj citata ---
To je link ka strani sa informacijama o meni kao radio-amateru. Tvoj potpis reklamira tvoju firmu (ako je uopste i registrovana).
A sta je u stvari tvoj problem kada si podryao moj predlog? Nisi na vreme video da se on i na tebe odnosi?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju