HAM radio > Razno

Radio-amaterizam

<< < (2/3) > >>

YT1HAJ:
Pa trebalo bi da naše novo rukovodstvo konačno krene da se bavi radioamaterizmom i da odrede ko će se baviti PR segmentom i popularizacijom pokreta u Srbiji a ne kao do sada .  Forum jedva radi , na sajtu sve bajate informacije . Mora da se promeni način razmišljanja i pristup a ne kao do sada bavljenje samim sobom .
Mora da se radi javno i transparentno i sve akcije i najave i planovi da se objave na sajtu i forumu a ne mrak non stop. Sked na KT-u je lepa stvar ali ima mnogo radioamatera II klase koji to ne mogu da slušaju . Da li se neko iz rukovodstva možda setio tog detaljčića ?

Hajmo ljudi iz saveza , budite se iz sna i krenite u u ozbiljnu akciju ! Mora da se radi !

YU1TTN:
Ako misliš na radio-bilten, on se redovno prenosi i na drugim frekvencijama - npr YU6A reemituje na S21 za područje grada Beograda, ekipa YU7BPQ reemituje na R5 Fruška Gora, itd..
Bilten je moguće pratiti i preko Echolink-a, a postoje i snimci čiji su linkovi dostupni na temi o biltenu. Tako da i oni sa II klasom, i/ili oni koji nemaju KT uređaje, mogu da ga isprate, samo je pitanje dal žele :)

73

YT1HAJ:
Aj sad Filipe , pošto si nam tako informisan , reci ti nama piše li to negde na sajtu SRS ?  Propuštaš poentu priče.

YU1TTN:
Na sajtu ne, i to je svakako propust SRS-a :)
Samo napominjem da nije baš tako nemoguće (za one koji ne prate KT) da isprate radio-bilten.

YT1HAJ:
E to volim kad su stvari potpuno jasne , znači nema . Naravno postavlja se pitanje a kada će bude ?

Stalno se vrtimo u začaranom krugu , ne radi niko ništa a krajnje je vreme da se dese promene tj. da počne ozbiljan rad.

Kakve liste kakvi bakrači , sajt i forum . Ko ne želi da se menja i ne želi napred i ne želi da prati nove trendove neka ide u penziju.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju