Savez radio-amatera Srbije > Radio klubovi

Radio klubovi - opšta tema

(1/4) > >>

YU1TTA:
Ova temu sam predvideo za uopstene teme vezane za aktivnosti radio-klubova, clanstvo u klubovima, takmicarske aktivnosti i ostalo.

Pocecu od svog radio kluba YU1BOR-Crni Vrh iz Bora. Clan sam ovog kluba vec 2 godine ali nazalost kao i u vecini radio-klubova nije bas najsjajnije, nemamo prostorije, uredjaje ni bilo kakvih aktivnosti, ne krivim nikoga, ali nalazost sem na papiru ovaj klub u prakticnom smislu ne postoji. Zao mi je sto recimo nema nekim aktivnosti sto se tice organizovanog takmicenja i tako tih nekih aktivnosti. Ali eto sta da se radi. Izvolite i vi iznesite svoja misljenja o radio-klubovima.

YU1RA:
Tema je veoma kompleksna.
Tvoj RK nije usamljen slucaj. Mnogo r-klubova je propalo u demokratsko-tranzicionim promenama. Sudbina im je zavisila od "prepoznavanja" lokalne samouprave. Neki se jos uvek koprcaju, voleo bih da nisam u pravu.

RoRa:
Kako sam pronašao ARK YU1EXY?
Tokom studija znao sam da u zgradi fakulteta postoji radio klub YU1EXY ali ja sam tada bio član kluba YU1BKL. Nadavno, dojadilo mi je da budem direktno učlanjen u Savez, na portirnici zgrade br 73 zamolio sam za obaveštenje o broju prostorije na trećem spratu u kojoj se nalazi radio klub. Portir nije imao pojma o čemu pričam, tek na moje insistiranje pozvan je rukovodilac službe obezbeđenja. Rukovodilac takođe nije znao broj tražene prostorije ali je znao tačno mesto koje tražim na trećem spratu. Nažalost, na vratima kluba je stajalo samo obaveštenje da klub radi dva dana u nedelji ( mislim utorak i petak) bez naznake radnog vramena.
Još uvek sam direktni član Saveza.

YU1TTN:
Sada na oglasnoj tabli u holu, čim se uđe na glavni ulaz pa levo od stepeništa, stoji obaveštenje o YU1EXY kao i uputstvo kako se stiže do kluba. Za radno vreme nisam siguran, ali mogu da pogledam ako te i danas interesuje? Čudno da portiri nisu znali ništa o tome..


73,
Filip YU1TTN

RoRa:
Hvala Filipe, posetiću fakultet ovih dana.
73,
Ranko YU1RRS

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju