Održana je izborna skupština SRS.
YU2M, odlično znaš ponašanje pomenutog korisnika i ne treba da izigravaš dušebrižnika. On je više puta bio upozoravan, a tolerisano mu je više nego bilo kojem drugom članu.
Moje lično mišljenje, kao radio-amatera, je da nam na forumu i u Savezu ne trebaju destruktivni članovi, koji samo gledaju kako da prigovore, kako da uvrede, bez konstruktivnog cilja. Ako ćemo ovim oterati takve, nemam ništa protiv. Forum i Savez će postati mesto za okupljanje i druženje radio-amatera sa pozitivnim ciljevima.
ne može se odstranjivanjem neistomišjenika postići ništa dobro. A koliko vidim u proteklih par meseci, upravo to se radi ovde na forumu.
Mene je, konkretno, u nekoliko navrata izuzetno nerviralo što moram da diskutujem sa osobom koja se krije iza nadimka "administrator".
Sa administratorom se ne diskutuje, a to je i jedno od pravila foruma. On uređuje forum, retko se javlja, promenljiva je funkcija, ne obavlja je jedan čovek sam i potpuno je nebitno ko je trenutno administrator ako on svoju funkciju obavlja nepristrasno i za to odgovara IO koji ga je i izabrao.
Potpuno netačno! Dokaz je član YU2M koji je uglavnom neistomišljenik i koji nikada nije ni privremeno bio uklonjen sa foruma
Admin edit2: Korisnik je uklonjen sa foruma jer je konstantno provocirao, više puta opomenut, pretio i na kraju direktno vređao novoizabranog predsednika Saveza. Članovi IO su jednoglasno doneli odluku da se ukloni sa foruma, a članovi NO koji su glasanje pratili nisu imali ni jednu primedbu.