Administracija > Predlozi za poboljšanje foruma

Poboljšanje pravila foruma

<< < (4/4)

Administrator:
Zbog zloupotrebe potpisa IO SRS je odlučio da ih isključi iz postova članova. Osim ovoga, pojačana je kontrola postova koje ostavljate na forumu pa vas molim da još jednom pogledate Pravila ponašanja na forumu.

Svi članovi koji se ne budu pridržavali pravila, biće opomenuti, a onda i isključeni.

YT1GTI:

--- Citat: Administrator  16.04.2014 23:06:20 ---Zbog zloupotrebe potpisa IO SRS je odlučio da ih isključi iz postova članova. Osim ovoga, pojačana je kontrola postova koje ostavljate na forumu pa vas molim da još jednom pogledate Pravila ponašanja na forumu.

Svi članovi koji se ne budu pridržavali pravila, biće opomenuti, a onda i isključeni.

--- Kraj citata ---

Gde je napismenmo ta odluka IO SRS ? Postujte kopiju ovde ?  Kad je zasedao IO  ?  Ko je bio prisutan , ko je glasao za ko protiv ? 

Pravilo ponasanja nisam nijednom prekrsio , i  odlicno ih poznajem sem ovoga ovde " Administratori i moderatori imaju ekskluzivno pravo da uredjuju forum prema sopstvenom nahodjenju i slobodnoj proceni i nisu dužni da daju objašnjenja niti pravdaju svoje akcije i postupke. " To je bilo u titovo vreme u proslom veku tako , danas se to radi malo drugacije

Administrator:
Za one koji ne znaju, IO SRS ima internu listu preko koje glasanjem donosi većinu odluka. Zato troškovi koje je IO pravio nisu veći.

YT1JB:
Predlog: Ne pisati naslove tema VELIKIM SLOVIMA.

YU1AU:
Sasvim ispravno.Hoby je hoby a posao je posao.
To su sasvim dve razlicite stvari.

YU1AU Miki

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju