Savez radio-amatera Srbije > Vesti iz Saveza

Sastanak IO SRS 15. jul 2014.

<< < (2/3) > >>

YT2CQ:
Samo da informisem R5 i RU5 na Fruskoj Gori su na godisnjem odmoru u Grckoj. Kazu da planiraju da se vrate u avgustu ako im posaljemo karte. Puno vas pozdravljaju. :)

YT1PRM:

--- Citat: YT2CQ  18.07.2014 01:55:18 ---Samo da informisem R5 i RU5 na Fruskoj Gori su na godisnjem odmoru u Grckoj. Kazu da planiraju da se vrate u avgustu ako im posaljemo karte. Puno vas pozdravljaju. :)

--- Kraj citata ---

a R6 na Besnoj Kobili kod Vranja je posle ztimskog odmora skijanja i uzivanja vracen ponovo vratio se bez karti i radi opet  ;D

YT1PRM:
Slazem se sa Vladom da covek koji god da je imenovan za funkciju UKT menadzeraq treba samo to i obavljati , da nije previse jednom coveku da bude i KT i UKT menadzer ?

sutra ce da se poklopi da ukt menadzer ima obaveza kao kt menadzer i jos neke druge trece funkcije koje obavlja i jednostavno nece imati vremena da nesto zavrsi valjano tako da ce nesto ostaviti po strani da ceka dok bude oslobodjen od jedne od funkcija u datom trenutku

isto tako smatram da UKT menadzer treba da ima UKLT menadzera koji ce da se zanima UKT KONTESTIMA i drugim stvarima , A POSEBNA DRUGA OSOBA KOJA CE SAMO RESAVATI PROBLEME UKT REPETITORA!

ipak je previse za bilo koga da posle svega nazad sto se desavalo stalo i zamrlo da jedan covek preuzme na sebe previse obaveza da resava kt ukt repetitore takmicenja softvere ....

RAZMISLITE o tome !

YU1TA:
Треба прво пажљиво прочитати јер лепо пише:
"- Imenovana je UKT radna grupa koju će napraviti Teodor Mrkšić YU7AR, a tehnički deo posla oko repetitorske mreže će voditi Zoran Mladenović YU1EW"
Што значи да ће више људи радити посао око УКТ а Теодор Мркшић YU7AR је изгледа практично УКТ менаџер (односно вођа екипе) а Зоран Младеновић YU1EW ће водити технички део посла око репетитора.
То је управо већ дефинисана подела послова као што ти и предлажеш Милане.

YU1BBV:
I ko ce na kraju biti sekretar SRS-a ako se zna.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju