Održana je izborna skupština SRS.
Ma kome je to vazno.... samo gazi... nabodi ga.... " prosucu ti crevaaaaaa..."
sto ja moram da budem clan saveza ako imam prava da biram ciji cu da budem clan dali radiokluba ili saveza ?
drugo niti sam ciji promoter bio niti sam sta promovisao i pgresno si shvatio
i prestani vise da nagadjas ko corava koka pa ubode neko zrno
A sto se tice Pedjinog objasnjenja za kandidata koji nije prosao, pa ta saznanja je mogao da podeli sa nama da ne budemo u zabludi..
.. jer ja sam imao neka veoma losa saznanja o kandidatu koji je izabran.
Mi smo u klubu zauzeli stav da se glasa za najboljeg kandidata, tako da bi, što se nas tiče, svaki bolji prošao - da je predložen.
Pa ja sam vec rekao da se ja nisam zalagao ni za ciji izbor.
Da je razlika bila neka mala ja bih razumeo ali razlika je bila tako velika da ne verujem ni da bi ubedjivanje batinama tu moglo nešto da promeni.
Dobra ti ta matematika. Čudi me da nisi izračunao da ste vi u stvari pobedili na izborima
Stvarno ne vidim svrhu dalje disksuije, izbori su davno prosli, rezultat je poznat. Od aktuelnog rukovodstva treba da trazimo rezultate i da se sami ukljucujemo i angazujemo da se rezultati postizu.
Od pljuvacinje niko nema koristi. Uostalom pljuvacinom se većma i bave ljudi koji i nisu u Savezu.
Uostalom, kako stvari stoje u celom našem radio-amaterskom pokretu ne postoji nijedan čovek koji bi hteo da se prihvati da vodi Savez a na koga neko ne bi bacio kamen ili pljuvačku, tako da će nezadovoljnih uvek biti.