Forum Saveza radio-amatera Srbije

HAM radio => Razno => Temu započeo: YT9TP 24.06.2016 08:44:17

Naslov: Priručnik za amaterske radio-operatore treće klase - SAOBRAĆAJ
Poruka od: YT9TP 24.06.2016 08:44:17
(http://yu1srs.org.rs/forum/index.php?action=dlattach;topic=488.0;attach=848) (http://pedja.supurovic.net/prirucnik-za-radio-amatere-operatore-trece-klase-saobracaj/)

Priručnik je rađen je prema Programu za polaganje stručnog ispita za zvanje radio-amatera prve klase i u najvećem delu pokriva sve što je tim programom pokriveno u oblasti propisa (oblast B  – NACIONALNA (SRPSKA) I MEĐUNARODNA PRAVILA I POSTUPCI), s tim što je prilagođen nivou znanja potrebnom za operatore treće klase.

Ovaj priručnik je nastavak na ranije objavljen Priručnik za radio-amatere operatore treće klase – PROPISI (http://pedja.supurovic.net/prirucnik-za-radio-amatere-trece-klase-propisi/).

Priručnik možete preuzeti sa: http://pedja.supurovic.net/prirucnik-za-radio-amatere-operatore-trece-klase-saobracaj/ (http://pedja.supurovic.net/prirucnik-za-radio-amatere-operatore-trece-klase-saobracaj/)
Naslov: Odg: Priručnik za amaterske radio-operatore treće klase - SAOBRAĆAJ
Poruka od: YT9TP 07.07.2016 01:44:43
Priručnik je ažuriran. Novu verziju možete preuzeti sa http://pedja.supurovic.net/dokumenti/prirucnik-za-radio-amatere-operatore-trece-klase-saobracaj/