YU1SRS Prijava na sajt SRS-a
19 | 03 | 2024
Poslednje vesti

Savez radio-amatera Srbije zadržava sva prava na objavljene sadržaje. Dozvoljeno je citiranje i prenošenje sadržaja ali uz obavezno navođenje izvora i postavljanje aktivnog web linka ka strani na sajtu odakle je sadržaj preuzet.

Prijava na sajt SRS-a

Postupak prijave za pristup zaštićenom delu sajta

Zaštićenom delu sajta SRS mogu pristupati samo članovi Saveza radio-amatera Srbije.

Da biste pristupili zaštićenom delu sajta potrebno je poslati zahtev na e-mail adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli a u tekstualnom delu mail-a staviti vaše ime i prezime, pozivni znak i e-mail adresu sa kojom želite biti registrovani na sajtu SRS. Nakon toga ćete dobiti automatski generisanu poruku sa korisničkim imenom (to je vaš pozivni znak) koje se ne može menjati i automatski generisanom lozinkom.

Prva prijava se vrši sa dobijenim podacima i kada se prijavite, možete zameniti dobijenu lozinku sa nekom svojom tako što ćete u meniju "Korisnik" pritisnuti "Vaši detalji" i otvoriće se novi panel sa 2 polja za lozinku. U prvo polje upisujete novu lozinku, a u drugo polje istu tu lozinku radi provere. Pritiskom na "Sačuvaj" je završen postupak zamene lozinke.

 

Pratite nas - FACEBOOK

Orden
Baner
ARDF 2020
Baner
IARU 25th Conf NS
Baner
Nikola Tesla
Baner
Anketa
Ocenite informativnost ovog sajta
 
Savez je organizovao
Baner
YU1SRS
Baner
Rad Saveza pomažu
Baner
Baner
Baner
Propagacije