YU1SRS Bilten
23 | 05 | 2018
Glavni meni
PrijavaPropagacije

Na vezi
Imamo 84 gostiju na mreži
Bilten Saveza radio-amatera Srbije
četvrtak, 26 april 2018 13:48

Bilten Saveza radio-amatera Srbije je glasilo kojim se radio-amateri obaveštavaju o aktivnostima Saveza, radio-klubova i radio-amatera kao i o drugim dešavanjima kod nas i u svetu, zanimljivim za radio-amatere.

Emituje se kao Radio-bilten svakog poslednjeg četvrtka u mesecu, u 20 časova po lokalnom vremenu u Srbiji. Emisija je na frekvenciji 3725 kHz, a reemituje se i na repetitorskoj mreži u Srbiji.

Pored radio-emitovanja, Bilten se objavljuje i u elektronskom (PDF) formatu na sajtu Saveza radio-amatera Srbije, na adresi http://yu1srs.org.rs/bilten, kao i u obliku audio zapisa, na zvaničnom YouTube kanalu nakon radio-emisije. Značajna obaveštenja će biti objavljivana i na sajtu Saveza radio-amatera Srbije, u rubrici vesti.

Pozivamo sve radio-amatere, radio-klubove i druge radio-amaterske organizacije, organizatore radio-amaterskih takmičenja, diploma i drugih manifestacija, menadžere i radna-tela Saveza da koriste Bilten za obaveštavanje radio-amatera o svojim aktivnostima.

Prilozi za Bilten treba da budu najave aktivnosti ili izveštaji o održanim aktivnostima u tekstualnom obliku u formi koja se sastoji od naslova i sadržaja. Tekst treba da na sažet ali potpun način opiše aktivnost, vreme održavanja, ko je organizator i realizator, ko su učesnici, ciljeve i rezultate aktivnosti i slično. Molimo vas da u podacima navodite pune nazive radio-klubova i imena radio-amatera zajedno sa pozivnim znacima. Poželjno je da tekst bude pisan ćirilicom. Uz pripremljeni tekst možete poslati i grafičke priloge, ali oni, osim izuzetno, neće biti objavljivani.

Priloge šaljite isključivo elektronskom poštom na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , onda kada su aktuelni. U svako naredno izdanje će biti uvršćene vesti koje stignu najmanje 24 časa pre emitovanja Biltena. Uredništvo Biltena nema obavezu da informacije o aktivnostima prati i prikuplja na neki drugi način i nemojte očekivati da će to raditi.

Arhiva

Bilten Saveza radio-amatera Srbije, april 2018. - PDF ćirilica, PDF latinica, audio

 
Savez je organizovao
Baner
YU1SRS
Baner
Baner
Rad Saveza pomažu
Baner
Baner
Baner