YU1SRS Informisanje
19 | 09 | 2018
Informisanje

Savez radio-amatera obaveštava članstvo, radio-amatere i javnost o svojim aktivnostima i drugim aktivnostima u oblasti radio-amaterizma.

Načini obaveštavanja su:

Internet prezentacija Saveza radio-amatera Srbije sadrži obaveštenja, vesti, propise, pravilnike, poslovnike, uputstva, obrasce druge vrste dokumenata. Veći deo sajta je otvoren za slobodan pristup a deo je namenjen samo članovima Saveza.

Bilten Saveza radio-amatera Srbije je glasilo koje izlazi jednom mesečno i sadrži sažete informacije o bitnim dešavanjima u prethodnom i najavama dešavanja u narednom periodu. Objavljuje se kao Radio-bilten i kao elektronski dokument u PDF obliku. Uređuje ga Radna grupa za informisanje Saveza a priloge mogu slati svi zainteresovani.

Liste elektronske pošte se koriste za direktno obaveštavanja putem elektronske pošte. Savez radio-amatera Srbije koristi dve liste elektronske pošte:

- Lista yu1srs-clanovi se koristi za slanje obaveštenja članovima Saveza radio-amatera Srbije
o značajnim dešavanjima. Obaveštenja objavjuju samo ovlašćeni administratori. Pristup listi imaju samo članovi Saveza.

- Lista yu1srs-diskusije se koristi za diskusije i komentare članova Saveza radio-amatera Srbije
, a takođe i članovi mogu slati svoja obaveštenja. Pristup listi imaju samo članovi Saveza.

Forum Saveza radio-amatera Srbije je otvoren za sve zainteresovane koji ne moraju biti članovi Saveza radio-amatera Srbije. Na njemu se takođe objavljuju obaveštenja ali korisnici mogu i da diskutuju na razne teme iz oblasti radio-amaterizma, radio-tehnike i drugog.

Za obaveštavanje se koristi i Facebook stranica Saveza radio-amatera Srbije, namenjena onima koji koriste ovu društvenu mrežu. Pristup je slobodan za sve zainteresovane.

 
Anketa
Ocenite informativnost ovog sajta
 
Savez je organizovao
Baner
YU1SRS
Baner
Baner
Rad Saveza pomažu
Baner
Baner
Baner
Propagacije