YU1SRS Kamp Kamp Kamp 2019 - Rožanstvo
19 | 06 | 2019
Kamp 2019 - Rožanstvo

Kamp mladih radio-amatera Rožanstvo 2019KAMP 2019

Kamp mladih radio-amatera Rožanstvo 2019 će se održati u Odmaralištu Bela breza u mestu Rožanstvo na padinama Zlatibora. Termin održavanja kampa je od 07. do 12. jula 2019. godine.

Neposredni organizator je Slobodan Stanković YT2SS.

Na kamp mladi radio-amateri, članovi Saveza radio-amatera Srbije, dolaze ispred radio-klubova kao tim čiji vođa mora biti punoletan radio-amater. Obezbeđen je subvencionisan smeštaj za 35 učesnika.

Za učešće na kampu, potrebno je poslati popunjenu prijavu. Prijave treba slati isključivo preko radio-klubova. Svaka prijava treba da bude pptisana i overena u radio-klubu. Ukoliko se prijavljuje više kandidata radio-klub mora naglasiti koga određuje za vođu grupe. Maloletni učenici treba da imaju i saglasnost roditelja. Popunjene i skenirane prijave treba poslati najkasnije do 3. juna 2019. na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Broj beneficiranih mesta na kampu je limitiran pa će SRS i organizator, po dobijanju prijava izvršiti izbor polaznika. Po izvršenom izboru polaznika klubovi su dužni da izvrše uplatu kotizacije u iznosu od 2.000,00 dinara po svakom polazniku odmah, a najkasnije do 30.06.2019. godine. Organizator će obezbediti povlašćene (ne beneficirane) cene i za eventualno upućivanje drugih zainteresovanih na kamp za koje je takođe potrebno popuniti upitnik koji je u prilogu.

Klubovi i polaznici sami snose troškove prevoza do Rožanstva. S obzirom na to da ne postoji redovna autobuska linija koja prolazi kroz Rožanstvo organizator će, u dogovoru sa polaznicima, obezbediti prevoz od Rožanstva do Zlatibora i obratno.

Preuzmite Bilten broj 1 Kampa mladih radio-amatera Rožanstvo 2019.

Kako popuniti uplatnicu:

Uplatnica

Uplatnica

Uplatnica

 

Pratite nas - FACEBOOK

Orden
Baner
Anketa
Ocenite informativnost ovog sajta
 
Savez je organizovao
Baner
YU1SRS
Baner
Rad Saveza pomažu
Baner
Baner
Baner
Propagacije