YU1SRS Razno Razno Obaveštenje o neuručenim rešenjima RATEL-a za naknade
29 | 02 | 2024
Poslednje vesti

Savez radio-amatera Srbije zadržava sva prava na objavljene sadržaje. Dozvoljeno je citiranje i prenošenje sadržaja ali uz obavezno navođenje izvora i postavljanje aktivnog web linka ka strani na sajtu odakle je sadržaj preuzet.

Obaveštenje o neuručenim rešenjima RATEL-a za naknade
ponedeljak, 30 decembar 2019 19:55

Više radio-amatera se požalilo da su očekivali rešenja o plaćanju RATEL-u naknade za korišćenje radio-frekvencija, ali da im rešenja nisu stigla. Neki su obavešteni da su se rešenja vratila u RATEL neuručena.

Savez je kontaktirao RATEL u vezi ovog problema i dobio sledeće pojašnjenje:

- Ko je primio obaveštenje i nije dostavio primedbu i dobio je rešenje treba da postupi (uplati naknadu) po rešenju.

- Ko nije primio obaveštenje ili nije primio rešenje može da se obrati RATEL-u za sve dodatne informacije. Kontakt osoba je Tanja Ivanović, tel. 011/2026-804, imejl Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Rešenja o plaćanju naknada vas obavezuju da naknadu platite u roku od 15 dana od prijema rešenja. Rešenje se smatra uručeno i ako se pošiljka vratila u RATEL. Ukoliko ne platite naknadu u roku očekuje vas tužba i prinudna naplata pa je bolje da to izbegnete.

Ukoliko ste očekivali da dobijete rešenje a nije vam stiglo proverite u RATEL-u njegov status. Podaci za plaćanje naknade se razliku od rešenja do rešenja i ako niste dobili rešenje samo u RATEL-u možete saznati kako da platite.

 

Pratite nas - FACEBOOK

Orden
Baner
ARDF 2020
Baner
IARU 25th Conf NS
Baner
Nikola Tesla
Baner
Anketa
Ocenite informativnost ovog sajta
 
Savez je organizovao
Baner
YU1SRS
Baner
Rad Saveza pomažu
Baner
Baner
Baner
Propagacije